Actualitate
Cu vaccin în căminele studențești

Studenții din cadrul Universității din Craiova se vor putea caza în căminele studențești doar dacă au vaccin. 

Condițiile de cazare au fost publicate pe pagina Convenției Organizațiilor Studențești din Craiova:  

În atenţia studenţilor ce au fost repartizaţi în căminele studenţeşti în anul universitar 2021-2022
Studenții care se vor putea caza în căminele studențești ale UCV, sunt cei care:
• sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Ulterior acestei perioade prezintă certificat de vaccinare sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, pe întreaga perioadă de cazare. Testul trebuie validat de cabinetul medical studenţesc.


În situaţii de excepţie, studenţii care nu se pot vaccina ca urmare a unor condiţii medicale documentabile pot fi cazaţi, la cerere, în funcție de disponibilități. De asemenea, studenţii internaţionali din ţări non-UE care nu au acces la vaccinare în țările de origine pot fi cazaţi, la cerere, în funcţie de disponibilităţi, cu condiţia ca aceştia să se vaccineze cu schema completă.


-Studenţii care prezintă certificatul de vaccinare/ test PCR facut cu maxim 72 de ore înainte/adeverinţă care să ateste ca au trecut prin boală/ situaţii excepţionale(condiţii medicale documentabile) vor putea intra în posesia camerei în ziua în care au fost programaţi pentru confirmarea locului.
-Studenţii care au administrată prima doză de vaccin sau care nu şi-au facut vaccinul dar vor să îşi ocupe locul, vor prelua camera fără avea acces la aceasta cu obligaţia de a prezenta certificatul de vaccinare până la data de 5 noiembrie. Sumele achitate cu titlu de taxe(taxa de cămin şi fond de reparaţii) nu se vor restitui.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.