Actualitate
Dani Oțil, Lucian Răduț, Costel Cășuneanu și Titi Aur vor participa la Super Rally Craiova

Pe data de 13 și 14 septembrie se va desfășura în Craiova etapa a treia a campionatului național Super Rally, organizat de campionul Mihai Leu și AMC Racing. La start sunt așteptați piloți cunoscuți, printre care Dani Oțil, Lucian Răduț, Costel Cășuneanu, dar și Titi Aur.

După festivitatea de prezentare oficială a echipajelor, care va avea loc vineri seara în centrul orașului, sâmbătă se vor desfășura etapele de calificare și finala. Cu mașini de curse puternice la start și piloți pregătiți să facă față traseului,
competiția se anunță a fi una plină de provocări. Specificul Super Rally și ceea ce diferențiază această competiție de alte curse cu motor este faptul că traseul pe care se concurează este unul amenajat prin centrul orașului.

Program Super Rally Craiova:
 Vineri, 13 septembrie, ora 20:00 – prezentarea oficială a echipajelor în Piața Mihai
Viteazul
 Sâmbătă, 14 septembrie, în zona pasajului Universității, se vor desfășura:
o Ora 9:30 – Calificări
o Ora 14:30 – Finala
o Ora 18:00 – Festivitatea de premiere

Campionatul Național Super Rally este organizat de Mihai Leu și AMC Racing. Competiția de află la al doilea sezon, iar anul acesta startul a fost dat de orașul Mangalia, urmat de Târgu Mureș. Cea de-a treia etapă are loc la Craiova (13-14 septembrie), iar cea de-a patra și totodată finala se va desfășura la București (25-26 octombrie). Super Rally 2019 este un eveniment organizat de Mihai Leu și AMC Racing. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.