Actualitate
Daruri pentru copiii de la Centrul „Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei

Copiii din cadrul Centrului “Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei au participat luni, 13 noiembrie, la o activitate de creație, alături de un grup de elevi din clasa a II-a din cadrul Școlii „Nicolae Romanescu” .

La eveniment au fost prezenți părinții elevilor și cadre didactice, iar la final micuții oaspeți le-au dăruit copiilor de la Centrul „Aripi de Lumină” fructe, legume și preparate de iarnă. „A fost un prilej de bucurie pentru toți cei prezenți faptul de a fi împreună la o activitate în care copiii au fost creativi, au realizat felicitări, au socializat și au legat prietenii. Mulțumim conducerii Școlii Gimnaziale „Nicolae Romanescu”, de asemenea mulțumim prof. învățământ primar Mihaela Furnică și prof. Popescu Alina, pentru ajutorul oferit copiilor noștri”, a declarat asistent social Carmen Duțu, din cadrul Centrului „Aripi de Lumină”. Daruri au primit beneficiarii așezământului social al Arhiepiscopiei Craiovei și din partea mai multor studenți din cadrul Facultatii de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie,  Universitatea din Craiova. Aceștia i-au vizitat în această perioadă pe copiii de la Centrul „Aripi de Lumină”, prilej cu care au fost puse bazele unei frumoase colaborări menite să vină în sprijinul copiilor care provin din familii aflate în dificultate.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.