Actualitate
De la rugaciune, la scandal în plină stradă. Unul din frații Bacriz, implicat

Unul dintre frații Bacriz a fost implicat într-un scandal care a izbucnit luni noaptea, în cartierul Lăpuș. Motivul incidentului ar fi fost accesul într-o parcare. Șase persoane s-au bătut în plină stradă, după care au ajuns la spital. Doi participanți la altercație au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile. Poliția continuă cercetările pentru a afla motivul incăierării.  

Imad, unul dintre frații Bacriz, se afla luni noaptea, pe strada Grigore Pleșoianu, din Craiova, pentru a se ruga la moscheea din zonă, în această lună fiind marcat Ramadanul, postul obligatoriul pentru toți musulmanii. Numai că, după ce acesta a blocat accesul în parcarea din zonă, de la rugăciune până la scandal în plină stradă nu a mai fost decât un pas. Șase persoane s-au bătut și au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale în noaptea de luni, potrivit polițiștilor. „În noaptea de 13/14 mai, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Grigore Pleșoianu a avut loc o altercație. La fața locului s-au deplasat polițiștii și au stabilit că între trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 37 de ani, din Craiova și alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 57 de ani, din Craiova a avut loc un conflict. In cursul acestei zile, față de doi bărbați de 37 și 35 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cercetările continua, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.