Actualitate
Delincvent la 13 ani

Jandarmii craioveni aflați în misiune sâmbătă, 4 ianuarie, pe strada Nicolae Romanescu, din Craiova, au reușit să prindă o persoană în vârstă de 13 ani la doar câteva minute după ce furase geanta unei femei în vârstă de 80 de ani.  Persoana în cauză a fost predată organelor de urmărire pentru continuarea cercetărilor. 

"Un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova care se afla în misiune, în data de 04 ianuarie 2020, în jurul orei 13.00, a observat pe strada Nicolae Romanescu (cartier 1 Mai) din Craiova, o persoană de aproximativ 13 ani, care fugea cu o geantă în mână. La vederea echipajului de jandarmi, persoana în cauză a aruncat geanta și a continuat să alerge, însă, jandarmii au intervenit prompt, reușind astfel să o intercepteze și apoi să o legitimeze. Un martor a relatat faptul că, persoana, în vârstă de 13 ani, i-a sustras geanta unei femei de aproximativ 80 de ani, care tocmai ieșise dintr-un magazin din zona respectivă. La câțiva metri depărtare, femeia căreia i se sustrăsese geanta a mărturisit că, într-adevăr, persoana respectivă a împins-o și i-a furat geanta, în care avea alimente și bani.

Actele de constatare întocmite de jandami și persoana în cauză, au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor", au declarat reprezentanții jandarmeriei. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.