Actualitate
Doi bărbaţi care au furat două kilograme de aur, reținuți de polițiști

Joi, 21 ianuarie, poliţiştii craioveni au reținut pentru 24 de ore doi bărbaţi, unul de 32 de ani, din București, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat şi cel de-al doilea de 31 de ani, din Măgurele, judeţul Ilfov, bănuit de comiterea  infracțiunii de complicitate la furt calificat. În vara trecută, cei doi ar fi sustras cantitatea de 2,2 kg bijuterii din aur, din incinta unui magazin amplasat într-un centru comercial din Craiova, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 475.000 de lei.

"Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova cu sprijinul lucrătorilor din cadrul D.G.P.M.B – Secția 13 Poliție și I.P.J. Ilfov – Poliţia Oraşului Măgurele şi suportul tehnic al lucrătorilor din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul Criminalistic, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor 2 bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de  furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Bărbaţii au fost depistaţi la domiciliu şi conduşi la sediul secţiei pentru cercetări.

Din cercetările efectuate, cei în cauză, în ziua de 13 iulie 2019, ar fi sustras cantitatea de 2,2 kg bijuterii din aur, din incinta unui magazin amplasat într-un centru comercial din Craiova, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 475.000 de lei, care fost recuperat de poliţişti și restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și U.T.A.I. Craiova", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.