Actualitate
Doi pietoni, accidentați în zona Marlorex

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost victimele unui accident de circulație ce a avut loc în această dimineață, în zona complexului Marlorex din Craiova. Cele două victime au primit primele îngrijiri medicale din partea unor subofițeri ISU Dolj care ieșiseră de la serviciu.

“Până la sosirea forțelor de intervenție, șapte subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Craiova care au ieșit din tura de serviciu și se deplasau către domiciliu au fost primii care au acordat primul ajutor calificat, până la sosirea forțelor de intervenție. Cele două victime se aflau în stare de inconștiență, iar în urma manevrelor efectuate de către echipajele specializate, victima de sex masculin și-a recăpătat semnele vitale. Ambele persoane au fost transportate la UPU Craiova”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.