Actualitate
Doi tineri, plasați în carantină. Nu au respectat izolarea

Doi tineri au fost amendați si plasați în carantină insituţionalizată, după ce polițiștii au constatat ca nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Oamenii legii au efectuat verificări la peste 80 de societăți si 1500 de persoane, cu privire la respectarea interdicţiilor din această perioadă. 

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă. Astfel, poliţiştii doljeni au verificat peste 1.500 de persoane şi aproximativ 80 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă.  În urma activităților desfăşurate, poliţişti din cadrul unei secții de poliție al unui oraș, de pe raza județului, au identificat doi tineri de 19 și 20 de ani, dintr-o localitate din zonă, care nu au respectat măsura izolarii la domiciliu, fiind depistați pe stradă. Cei doi tineri au fost plasaţi în carantină insituţionalizată şi au fost sancţionați contravenţional cu amendă, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

 

      

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.