Actualitate
Dolj. S-au deschis centrele de vaccinare pentru etapa a doua

La Sala Polivalentă, din Craiova, până la ora 10:30, peste 80 de persoane s-au vaccinat, din totalul de 480 care au fost programate pentru astăzi. Cele două centre s-au deschis la ora 08:00, iar programul va fi de 12 ore. Chiar dacă platforma nu a funcționat, în primele ore ale dimineții, datele persoanelor vaccinate au fost introduse manual.

720 de doljeni s-au programat pentru a fi imunizați luni, 18 ianuarie. Pe lângă cele două centre care funcționează în Craiova, alte două au mai fost deschise în Calafat și Călărași.

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a mers în această dimineață la centrele de vaccinare de la Sala Polivalentă din Craiova pentru a vedea cum se desfășoară procesul de imunizare. "Nicușor Roșca a stat de vorbă cu cei care aveau programare pentru administrarea vaccinului. Oamenii i-au transmis că speră ca pandemia să ia sfârșit odată cu procesul de imunizare. De la ora 08, de când s-au deschis centrele și până la ora 10.30, se vaccinaseră peste 80 de persoane, urmând ca astăzi să fie imunizate în tot județul Dolj 720 de persoane", au transmis reprezentanții Prefecturii Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.