Actualitate
Doljeni prinși la volan sub influenţa alcoolului

La data de 8/9 iulie a.c., poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au depistat în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 35 ani, din Craiova.

Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 8/9 iulie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pielești au depistat, pe DJ 643D, în comuna Bulzești, un bărbat de 34 ani, din Dobrești, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducatorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.