Actualitate
Dosar penal după ce a furat 15 iepuri

Un tânăr de 18 ani, din Dăbuleni, este acuzat de poliţişti de furt calificat, după ce a furat 15 iepuri, din curtea unui bărbat de 62 de ani din aceeași localitate. Cel în cauză ar fi înstrăinat 12 iepuri unei persoane din comunei Călărași, aceștia fiind recuperați de către polițiști si restituiți persoanei vătămate. 

Joi, 2 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați de un bărbat de 62 de ani despre faptul că, în cursul nopții, i-au fost sustrași 15 iepuri din curtea locuinței sale din Dăbuleni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din Dăbuleni, care ar fi intrat în curtea persoanei vătămate pe o usă de acces neasigurată și ar fi sustras 15 iepuri din două cuști metalice.

De asemenea, s-a stabilit că tânărul ar fi înstrăinat 12 iepuri unei persoane ce domiciliază pe raza comunei Călărași, aceștia fiind recuperați de către polițiști si restituiți persoanei vătămate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.