Actualitate
Dosar penal după scandalul din fața casei lui Mititelu

Încarcerarea lui Adrian Mititelu a fost urmată de un scandal în fața case lui. Atunci când mai mulți oameni apropiați omului de afaceri au agresat jurnaliștii prezenți la fața locului. 

În această seară, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dolj au pus în executare un mandat de trei ani închisoare emis de Instanţa de Judecată pe numele unui bărbat de 52 de ani din Craiova pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar.

 

Poliţişti din cadrul secţiei 1 de Poliţie Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de Parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, a spus Mihaela Gârd, purtător de cuvând IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.