Actualitate
Dosar penal pentru un bărbat care a amenințat mai mulți polițiști

Un bărbat de 45 de ani, din Craiova, este cercetat pentru ultraj, după ce a amenințat mai mulți polițiști care s-au deplasat la locuinţa acestuia, în urma unei reclamații. Oamenii legii l-au amendat pentru tulburarea ordinii și linistii publice și pentru proferarea de injurii și cuvinte jignitoare. 

În cursul zilei de 7 aprilie, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din Craiova, se asculta muzică la o intensitate mare, fiind deranjată liniștea în zona respectivă.
Ajungând la fața locului, forțele de ordine au identificat un bărbat de 45 de ani, din Craiova, care se afla în curtea locuinței sale, împreună cu familia, acesta având o atitudine recalcitrantă la adresa celor care interveniseră la eveniment.
Astfel, având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale celui în cauză, pentru tulburarea ordinii și linistii publice și pentru proferarea de injurii și cuvinte jignitoare.
De asemenea, în urma analizării imaginilor apărute în spațiul public, a fost deschis un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, pentru amenințările care ar fi fost adresate forțelor de ordine.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.