Actualitate
Dosare penale întocmite de polițiștii Secţiei 5 Poliţie Craiova pentru contrabandă cu țigări
Marți, 11.07.2017, ora 09.15, în baza unor investigații și activități specifice, o echipă de siguranță publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova  a depistat-o pe Ale. Ion Vasilescu, în apropierea pieţei agroalimentare Big Nou din cartierul Craiovița Nouă, pe I. VIORICA, de 28 de ani, din Craiova, care comercializa ţigări de contrabandă, oferind spre vânzare un 86 de pachete de ţigări de diferite mărci, fără ca acestea să aibă aplicat timbrul de marcaj fiscal românesc.
În acest sens, polițiștii craioveni au întocmit pe numele femeii un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu țigări, conform Legii 86/2006, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării pentru a fi predată reprezentanţilor Directiei Regionale Vamale Craiova.
Tot ieri, 11.07.2017, în jurul orei 10:40, în baza unei informaţii obţinută şi exploatată de o echipa de siguranță publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie, au depistat-o pe Ale. Ion Vasilescu, în apropierea pieţei agroalimentare Big Nou, pe G. LORENA, din Craiova, Ale.Tabacu nr. 10, jud. Dolj, care comercializa ţigări de contrabandă, oferind spre vânzare 30 de pachete de ţigări diferite mărci, fără ca acestea să aibă aplicat timbrul de marcaj fiscal românesc.
Și în acest caz  polițiștii craioveni au întocmit pe numele femeii un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu țigări, conform Legii 86/2006, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării pentru a fi predată reprezentanţilor Directiei Regionale Vamale Craiova.
Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.