Actualitate
Dragnea, atac la Johannis de pe scena din Craiova

La mitingul PSD de la Craiova au fost prezenţi câteva zeci de mii de simpatizanți și membri ai partidului. Au participat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, dar și candidații la alegerile europarlamentare din 26 mai Rovana Plumb, Claudiu Manda, Dan Nica sau Maria Grapini.

Liderul PSD a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Johannis, despre care a afirmat că dorința sa de zi și de noapte este să îl vadă în închisoare. „Mulți mi-aţi spus: Liviule, nu te lăsa! Mi-a mai zis cineva tot aici: Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo. Sper să nu ajungem acolo pentru că asta e dorinţa de zi şi noapte a lui Iohannis, pentru că e îngrozit de noi. Să meargă în Germania? Poate pleacă la Miami. Nu poate să rămână în ţară să dea socoteală şi el şi ai lui pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru toate destinele distruse, vieţi frânte, pentru toate blocajele, pentru ura pe care a promovat-o? Trebuie să răspundă pentru casele furate şi el şi ăia care îl acoperă”, a afirmat Liviu Dragnea. Acesta a mai criticat si oficialii europeni și companiile străine. „Am văzut oficiali europeni care ne critică. Au ajutat țara asta cu ceva? Ne ceartă pentru nimic, pentru ceva ce n-am făcut. De ce nu sunt interesați de efectele guvernrii PSD pentru oameni. Poate nu le place, a mai continuat Dragnea. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.