Actualitate
Drumul expres Craiova-Pitești, motiv de demitere pentru șeful CNAIR

Viorica Dăncilă a cerut demiterea lui Narcis Neaga, șeful interimar al Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, printre motivele invocate fiind și stadiul lucrărilor drumului expres Craiova-Pitești. Premierul a declarat despre conducerea companiei că și-a asumat termene total nerealiste, și a transmis, în același timp, un avertisment și ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, căruia i-a cerut ca, pe viitor, să nu mai existe întârzieri.

"Conducerea CNAIR a blocat, în mod nejustificat, evoluția unor proiecte", a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern, de marți, 9 iulie. "Un exemplu îi reprezintă secţiunile 3 şi 4 aferente drumului expres Craiova Piteşti care sunt blocate de CNAIR, deşi documentaţia este definitivată în din 2017. Aceeaşi conducere a Companiei Naţionale şi-a asumat termene total nerealiste şi a dezinformat cu privire la stadiul şi evoluţia unor investiţii majore. Mă refer la deschiderea integrală a circulaţiei pe autostrada Sibiu- Nădlac, precum şi realizarea a 180 de km de autostradă, până la final de an. Din acest motiv am cerut demiterea directorului interimat CNAIR", a conchis Dăncilă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.