Actualitate
Drumurile din Craiova și județul Dolj, deszăpezite de autorități

De la primele ore ale dimineții, angajații RAADPFL Craiova au intervenit în toate cartierele Craiovei degajând zapada de pe trotuare, din stațiile mijloacelor de transport în comun si pe căile de acces către instituții, spitale și unități de alimentație publică.

 

Autoritățile acționează încă de aseară cu 50 de utilaje, pentru prevenirea formării poleiului și îndepărtarea zăpezii de pe carosabil. Primele vizate de intervenția noastră au fost zonele de risc din Craiova, cum sunt intersecțiile, sensurile giratorii, pasajele și zonele de pantă. În primele 12 ore ale intervenției noastre au fost folosite 167 tone de material antiderapant.

 

„Astăzi, încă de la prima oră, sute de lucrători ai Salubritate Craiova, RAADPFL Craiova, RAT Craiova, Termo Craiova și Companiei de Apă Oltenia curăță zăpada depusă pe trotuare, în stațiile mijloacelor de transport în comun și pe căile de acces către instituții, spitale și unități de alimentație publică.

Doljul se află sub avertizare de cod galben de ninsoare și viscol, astfel că se intervine cu efective mari de muncitori și utilaje pe toate drumurile județene. În acest moment, nu sunt drumuri blocate, dar se circulă în condiții de iarnă.

Pe parcursul nopții, peste 120 de muncitori ai SC LDP au acționat cu 67 de utilaje pentru a îndepărta zăpada și a împrăștia material antiderapant. În total, au fost folosite peste 530 de tone de nisip și sare.

Echipele de intervenții rămân în stare de alertă pe toată perioada căderilor de precipitații,” stă scris pe pagina de Facebook a președintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.