Actualitate
DSP Dolj – la al patrulea dosar penal

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au întocmit al patrulea dosar penal pentru deficiențe în activitatea Direcției de Sănătate Publică Dolj.

“La data de 04.04.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, prev. de art. 297 Cod penal. Din conţinutul actului de sesizare s-a reţinut că în data de 25.03.2020, funcţionari din cadrul Direcţiei de Sănătate Dolj, au eliberat acordul de utilizare a biocidului ALDEZIN societăţii Salubritate Craiova SA care a procedat la dezinfecţia a peste 500 a scări de bloc din mun. Craiova, ulterior constatându-se că produsul folosit este un  biocid cu efect bactericid. În prezent, în cauză cercetările se desfăşoară in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor sesizate”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.