Actualitate
Durere și lacrimi la Lișteava. Alina Ciucu a fost înmormântată în rochie de mireasă

Doljeanca Alina Ciucu, împinsă cu cruzime sub metrou de craioveanca Magdalena Șerban, a fost înmormântată, vineri, în satul natal Lișteava, din comuna Ostroveni. Sute de persoane și-au luat rămas bun de la aceasta, printre acestea numărându-se și colegi de serviciu ai tinerei, din facultate, dar și prieteni din Capitală care au venit în Dolj pentr a-i aduce acesteia un ultim omagiu.

Durere mare pe chipurile și în sufletele celor care au condus-o pe ultimul drum pe doljeanca Alina Ionela Ciucu, ucisă de craioveanca Magdalena Șerban, după ce a fost împinsă, marți seara, sub metrou în stația Dristor 1, din Capitală. Trupul neînsuflețit al Alinei a fost adus în casa părinților săi adoptivi încă de miercuri seara, ea fiind îmhumată într-un sicriu alb și rochie de mireasă. La căpătâiul acesteia au stat rând pe rând rudele sale adoptive, dar și prietenii săi din copilărie. Sute de candele și zeci de coroane și jerbe de flori au fost aduse la casa familiei Popescu de către oameni, iar doi saxofoniști au cântat cântece de jale toată dimineața. În momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit a fost scos din casă, surorile și părinții adoptivi ai Alinei Ionela Ciucu au izbucnit în hohote de plâns.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.