Actualitate
Echipe mobile pentru vaccinare

Se caută voluntari pentru următoarea etapă de vaccinare. Direcţia de Sănătate Publică Dolj solicită sprijin în activitătile de voluntariat pentru participarea în echipele mobile la campania de vaccinare anti Covid.

Sunt acceptați medici, asistenţi sau registratori cu competenţe pe calculator, iar toți cei interesați pot trimite un email cu titlu ”Voluntari vaccinare”. Acesta trebuie sa cuprinda datele de identificare ale voluntarului, dar si avizul de libera practica. Judeţul Dolj este al doilea din ţară care a început vaccinarea personalului medical, în data de 30.12.2020, conform primei etape de vaccinare din Strategia Naţională de Vaccinare împotriva COVID-19.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.