Actualitate
Eduard Ciceu: Exclud orice viitoare alianță cu PSD-ul

Victor Ponta, împreună cu deputatul Florinel Stancu, coordonatorul PRO România Dolj și Eduard Ciceu, candidat pentru funcția de Primar al Municipiului Craiova,  au participat, miercuri, 26 august 2020, la o conferinţă de presă, în cadrul căreia au fost prezentaţi candidații partidului la alegerile locale programate pe 27 septembrie 2020.

Partidul Pro Romania si-a prezentat miercuri, 26 august, candidatii de la alegerile locale programate pe 27 septembrie. Eduard Ciceu , candidatul pentru funcția de  primar al Craiovei, a declarat ca isi doreste sa ridice Craiova la nivelul marilor orase din Romania, precum Cluj sau Timisoara si a exclus total o eventuala alianta cu PSD-ul.

 

”Oamenii vechi din politică au mai avut ocazia să transforme Craiova în acel oraș prosper pe care ni-l dorim cu toții, dar dupăcum vedem am rămas la stadiul de promisiuni. Stadioane care aveau termen de livrare acum cinci ani, au fost inaugurate acum, în campanie, totul este clasic politic la Craiova. Eu aștept cu nerăbdare deschiderea podului din Parcul Nicolae Romanescu, mă aștept să o facă pe 25 septembrie.

Îmi dau seamacă eu sunt un politician tânăr, fără notorietate, dar cred că notorietatea nu mai este cel mai important lucru în politica de azi, ci proiectele concrete pe care le ai, proiectul de guvernare locală cu care vii.

Cred că avem de de parte cel mai bine argumentat proiect de schimbare a orașului nostru.

Lucrurile sunt foarte bine separate, eu vin cu obiective clare, nu cu promisiuni, obiective care au fost atinse de alte orașe din România și care se pot implementa și la noi. Trebuie doar să construim o echipă cu foarte mulți profesioniști. Doresc ca totul să fie foarte transparent și oamenii pe care îi vom angaja în instituții să nu vină neapărat de la partid, ci doar pentru că au competențe și au trecut printr-un proces de selecție foarte bine pus la punct. Să nu mai existe suspiciuni, ca acum, în care toate regiile sau instituțiile subordonate Primăriei sunt într-o formă de rudenie sau legătură politică cu liderul orașului.

Nu am fosrte multă experiență politică, dar am experiență managerială. Doresc să duc Craiova la nivelul Timișoara, Cluj sau Iași, pentru că acolo ne este locul. Nu atragem tinerii din orașele limitrofe Craiovei, nu atragem acele fonduri europene, investitorii aceia care se află în acele orașe. Pentru că am avut o administrații opace și un marketing de oraș prost. Imaginea orașului nostru nu este cea pe care o merită.

Cu actuala formă a PSD ului local eu exclud o alianță. La momentul în care vom ajunge să discutăm o eventuală alianță în CL, în această formă de caracatiță pe care o are PSD-ul, eu exclud o alianță”, a declarat Eduard Ciceu.

Nici presedintele partidului Pro romania, Victor Ponta nu a lipsit de la întâlnirea   cu   reprezentanții   organizației   județene   și cu candidații partidului. Acestia i-a indemnat pe membrii partidului sa le transmita oamenilor sa vina la vot si le-a urat succes. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.