Actualitate
Șeful STS a demisionat: „Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”

Șeful STS, Ionel-Sorinel Vasilca, a demisionat din funcție astăzi, la prânz, însă consideră că nu este vinovat cu nimic. 

Vasilca a demisionat cu câteva ore înainte de a merge la audiere în Comisia de Apărare a Camerei Deputaților. Demisia a ajuns la președintele Klaus Iohannis, iar marți membrii Consiliului pentru a lua act de aceasta.

 

Iată comunicatul în care Șeful STS își anunță demisia: 

 

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112.

Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției.

General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca. Ionel-Sorinel Vasilca”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.