Actualitate
English Book - Reading Club la Man

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, secția Mediatecă și American Corner Craiova, organizează vineri, 06.10.2017, începând cu ora 18:00, English Book - Reading Club.

Activitatea are rolul de a încuraja lectura în limba engleză și de a dezvolta gândirea critică și exprimarea fluentă în limba engeză. Acțiunea cu tema  “The Hitchhikers’s Guide to Galaxy” de Douglas Adams se adresează elevilor și va fi coordonată de voluntarii Kromatikon. La American Corner cei mici și, în general, toți cetățenii care își doresc să acceseze resurse fizice și electronice pe marginea culturii și limbii engleze au ocazia să participe la o serie de programe și activități interactive. Voluntarii Kromatikon nu sunt la prima experiență la Aman. Ne-au obișnuit cu activitățile desfășurate pentru publicul nostru și și-au demonstrat utilitatea prin toate proiectele pe care le-au desfășurat în regim de voluntariat. Le mulțumim pentru că aleg biblioteca drept gazdă pentru acțiunile lor educative”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.