Actualitate
Extrădat în Belgia

Un bărbat din Slatina căutat de autoritățile din Belgia pentru mai multe furturi a fost depistat de polițiștii craioveni și urmează sa fie extrădat. 

Miercuri, 6 noiembrie, în urma măsurilor specifice întreprinse, politiști din cadrul  Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Dolj au depistat în Craiova, un bărbat de 42 de ani, din Slatina, judeţul Olt, pe numele căruia autoritaţile din Belgia au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare, în vederea extrădării.

Bărbatul ar fi comis, pe teritoriul Belgiei, mai multor infracţiuni de furt, cu prejudiciul estimat la peste 500.000 Euro.

Persoana în cauză a fost prezentată unităţii de parchet, care a emis pe numele său ordonanaţă de reținere pentru 24 ore, aceasta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.