Actualitate
Fără apă caldă în toată Craiova

Toţi locuitorii din Craiova vor rămâne mâine fără apă caldă. Prima zi de octombrie vine cu o avarie anunţată de Termo Craiova. 

Vor rămâne fără apă caldă menajeră toţi craiovenii racordaţi la reţeaua oraşului, între orele 08 şi 19.00. Termo anunţă că avaria s-a produs din cauza unor reparaţii la magistrala de transport de distribuţie a agentului termic.

COMUNICAT Avarie CEO: „Ca urmare a efectuării unor reparații la magistrala de transport de distribuţie a agentului termic primar Complexului Energetic Oltenia S.A - Sucursala Electrocentrale Craiova II , va întrerupe furnizarea de agent termic (apă caldă menajeră) în data de 01.10.2020 în intervalul orar 08.00-19.00 

Vor fi afectați toți locuitorii Municipiului Craiova. 

Ne cerem scuze pentru problemele create dar avaria nu aparține SC Termo Craiova SRL ci Complexului Energetic Oltenia S.A -Sucursala Electrocentrale Craiova II .”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.