Actualitate
Fără permis, un tânăr a furat o mașină și a intrat într-o casă

Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Râului, din Craiova s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că pe strada Rîului la intersecția cu strada Bucovăț, din Craiova, un autoturism a intrat într-un imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto care iniţial a fost încarcerat în autoturism şi descarcerat de pompieri din cadrul ISU Dolj, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale dar şi pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr  de 27 ani, din comuna Moțăței.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul în cauză, în aceeaşi noapte ar fi sustras autoturismul cu care a fost implicat în evenimentul rutier, care era parcat neasigurat şi cu cheile în contact pe strada Cernele, din Craiova şi care aparţine unei femei de 41 de, din localitate, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice, deşi nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Avand în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosintă, conducerea unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea accidentului rutier.

La finalizarea cercetărilor dosarul penal va fi înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.