Actualitate
Femeie căutată de polițiști

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost sesizaţi de o femeie de 50 de ani, din Ostroveni, cu privire la faptul că fiica sa, Drăgan Marinela, de 32 ani, din aceiaşi localitate, la data de 22 octombrie 2015, a plecat voluntar de la reşedinţa comună, din localitatea Argamasilla de Alba – Spania, împreună cu concubinul ei şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime-170 cm, greutate-70 kg, ten măsliniu, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept, lung și nu are semne particulare sau tatuaje. Cine poate da informaţii cu privire la persoana în cauză este rugat să a

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, femeia de 32 de ani, în urma unor neînţelegeri dintre ea şi părinţii acesteia, a decis să plece împreună cu concubinul său, neanunţând destinaţia. La momentul respectiv, femei de 32 de ani locuia împreună cu părinţii şi concubiunul, în Spania. Semnalmente: înălţime-170 cm, greutate-70 kg, ten măsliniu, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept, lung și nu are semne particulare sau tatuaje. Cine poate da informaţii cu privire la persoana în cauză este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.