Actualitate
Femeie căutată pentru o tâlhărie în Italia, depistată de polițiști

O femeie de 48 de ani, din Craiova, a fost depistată de polițiștii craioveni, după ce, pe numele său exista un mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare pentru tâlhărie. 

În cursul acestei zile, de 27 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au localizat și depistat, în Craiova, o femeie de 48 de ani, din localitate, persoană urmărită la nivel internațional.

Pe numele femeii, Curtea de Apel Craiova a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și leziuni personale agravate, fapte prevăzute de Codul Penal italian.

Astfel, în cursul anului 2010, în timp ce aceasta se afla într-un magazin din Italia, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei însușindu-şi colierul acesteia.

Femeia a fost încarcerată de polițiști în penitenciar.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.