Actualitate
Femeie reținută pentru contrabandă cu țigări

O femeie de 50 de ani, din Craiova, a fost reţinută de oamenii legii și este acuzată de contrabandă, după ce la locuința sa au fost descoperite 5.125 pachete a câte 20 țigarete fără timbru fiscal  românesc, precum și suma de 3.810. 

"Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj cu sprijinul unor polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unei femei de 50 de ani, din Craiova, bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat cantitatea de 5.125 pachete a câte 20 țigarete fără timbru fiscal  românesc.

Întreaga cantitate de țigarete, precum și suma de 3.810 lei au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, femeia a fost reținută pentru  24 de ore, urmand ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.