Actualitate
Femeie reținută pentru contrabandă cu țigări

O femeie de 50 de ani, din Craiova, a fost reţinută de oamenii legii și este acuzată de contrabandă, după ce la locuința sa au fost descoperite 5.125 pachete a câte 20 țigarete fără timbru fiscal  românesc, precum și suma de 3.810. 

"Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj cu sprijinul unor polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unei femei de 50 de ani, din Craiova, bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat cantitatea de 5.125 pachete a câte 20 țigarete fără timbru fiscal  românesc.

Întreaga cantitate de țigarete, precum și suma de 3.810 lei au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, femeia a fost reținută pentru  24 de ore, urmand ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.