Actualitate
Festivalul Internațional Shakespeare de la Craiova se anuleză

Din cauza epidemiei de coronavirus și Festivalul Internațional Shakespeare se anulează. Anunțul a fost făcut în această după-amiază, pe o rețea de socializare, de către directorul artistic al Teatrului Național din Bănie, Vlad Drăgulescu.

A XII- a ediție a evenimetului trebuia să aibă loc în perioada 23 aprilie- 04 mai. Reprezentanții instituției au anunțat că festivalul care trebuia să reunească zeci de artiști din mai multe țări din Europa se va amana cu un an. „Shakespeare s-a apucat serios de treabă. Face curat, dezinfectează, se spală pe mâini des, nu-și atinge nici fața și din acest motiv ne-a transmis că nu mai vine la Craiova anul acesta. Ne sfătuiește să fim prudenți și să avem grijă unul de altul și ne promite că deja face pregătiri intense pentru la anul", a postat pe Facebook Vlad Drăgulescu. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.