Actualitate
Festivitate de 8 Martie, la Centrul pentru persoane Vârstnice „Mitropolit Firmilian”

Centrul pentru persoane vârstnice „Mitropolit Firmilian” al Arhiepiscopiei Craiovei a găzduit ieri, 8 Martie, o festivitate dedicată Zilei Internaționale a Femeii.

Cu acest prilej, beneficiarii Centrului au prezentat un moment artistic constând în cântece și poezii specifice acestei perioade, iar la final reprezentanți Centrului le-au oferit flori beneficiarelor așezământului social. „Vă transmit tradiționala urare de «La mulți ani!» și doresc ca această primăvară să vă aducă bucurie și sănătate în familiile dumneavoastră. Suntem mulțumitori pentru acest moment deosebit pe care l-ați pregătit cu toată dragostea și care ne-a transmis emoția unei sărbători care vi se adresează. Am luat parte alături de dumneavoastră la multe evenimente speciale de-a lungul acestor ani și sperăm ca și pe viitor să avem parte de experiențe frumoase, care să ne aducă laolată și pe care să le păstrăm în amintire”, a declarat coordonatorul Centrului Mariana Vulcănescu.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.