Actualitate
Filiași. Doi tineri reținuți după un scandal

Marți, 16 iunie, polițiștii Filiași au reținut pentru 24 de ore doi tineri de 19 și 27 de ani, din Filiași, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii au fost sesizați în noaptea de 14/15 iunie, cu privire la faptul că persoane necunoscute au agresat un tânăr de 20 de ani, din Filiași, în timp ce acesta se afla în fața unui local de alimentație publică din Filiași.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar în urma activităților desfășurate au fost identificați 2 tineri de 19 și 27 de ani, ambii din Filiași, bănuiți de comiterea faptei respective.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile cei doi să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Sursa foto: Avizier Filiași 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.