Actualitate
Fiul primarului din Valea Stanciului a accidentat mortal o femeie şi a rănit un copil de 7 ani

O femeie a murit şi copilul acesteia a fost rănit după ce au fost loviţi de un autoturism la volanul căruia se afla fiul primarului din comuna doljeană Valea Stanciului. Tragedia a avut loc pe raza localităţii doljene Nedeia, acolo unde femeia venise în vizită la rude.

Poliţiştii au stabilit în urma primelor verificări că femeia, în vârstă de 33 ani, şi copilul acesteia (7 ani) se deplasau pe margina DN55A când au fost loviţi de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 22 ani. “Un tânăr de 22 de ani, din Valea Stanciului, care conducea un autoturism pe DN 55A, prin satul Nedeia, ar fi lovit o femeie de 33 de ani, din Gighera, care circula împreună cu fiul ei, de 7 ani, pe marginea drumului, pe aceeași parte cu mașina respectivă. Din nefericire a fost declarat decesul femeii.(...) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care nu a indicat prezenţa alcoolului. Cu toate acestea, cel în cauză a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice”,  a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. Copilul a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD Dolj, acesta prezentând răni la un picior. “Un copil de 7 ani care prezenta durere la picior a fost transportat la spital.”, a declarat Tania Vâlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj. Tânărului conducător auto i-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.