Actualitate
Florăriile din Craiova, controlate de polițiști

Polițiștiii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat în zilele de 8 și 9 septembrie o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite din domeniul „comercializării florilor și plantelor ornamentale”, în Craiova. Au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale și s-au confiscat mărfuri în valoare de 8.000 lei.

„În zilele de 8 şi 9 septembrie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite din domeniul „comercializării florilor și plantelor ornamentale”, în Craiova. Oamenii legii au verificat 6 societăţi comerciale şi 2 persoane fizice, aplicând patru sancţiuni contravenţionale, conform Legii 12/1990 R.. De asemenea, poliţiştii au confiscat mărfuri (4.060 fire de flori, diverse sortimente), în valoare de circa 8.000 lei”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.