Actualitate
Florăriile din Craiova, controlate de politiști

Polițiștiii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat duminică, 13 septembrie, o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite din domeniul „comercializării florilor și plantelor ornamentale”, în Craiova. Au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale de 41.000 de lei. 

 

În urma activităților desfășurate, polițiștii au verificat 13 societăți comerciale și 7 persoane fizice.

De asemenea, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni cont ravenționale, în valoare de peste 41.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au confiscat flori în valoare de aproximativ 1.600 de lei și au indisponibilizat suma de 328 de lei.

Exemple:

În urma controlului efectuat la punctul de lucru al unui agent economic din Craiova, s-a constatat că acesta deținea 100 fire de trandafiri pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, conform art. 1 lit. e din Lg. nr. 12/1990,  dispunându-se totodată confiscarea cantității de 100 fire de trandafiri în valoare de 400 lei.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.