Actualitate
Florin Busuioc a fost transferat la Spitalul Fundeni din Capitală

Actorul Florin Busuios a fost transferat, miercuri după-amiază, de la Spitalul Județean de Urgență Craiova la Spitalul Fundeni, din București. Vedeta Pro TV a fost supusă, în noaptea de marți spre miercuri, unei intervenții pentru montarea unui stent după ce a suferit un infract.  

“Starea pacientului este gravă, dar stabilă. Adică a trecut peste eveniment, acum este în Clinica ATI și este monitorizat permanent și primește tratamentul de specialitate. Primul hop a fost trecut, partea de revascularizare a zonei din inima afectată, și asta a fost un lucru minunat că a fost făcut repede pentru că nu s-ar fi putut aștepta până dimneață”, a declarat Eugen Georgescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Craiova, miercuri dimineață. Acesta a fost cel care a decis ca Florin Busuioc să fie băgat în sala de operație, tot el fiind cel care i-a contactat pe medicii Paul Trașcă, Eugen Țiereanu și Emilia Goanță să vină de urgență la spital, din timpul liber, pentru a interveni în cazul lui Busu după ce șeful Secției de Cardiologie nu a putut fi contactat. “Șeful de secție (n. red. Octavian Istrătoaie) a fost contactat, nu a răspuns la telefon și în acel moment pentru că era vorba de timp, de minute, și nici condițiile atmosferice nu auu permis transferarea domnului Busuioc loa București, nici elicopterul nici avionul nu se puteau ridica de la sol, a fost chemată echipa și s-a intervenit într-un  timp scurt, trei ore și jumătate de la infarct”, a mai explicat Eugen Georgescu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.