Actualitate
Fostul soț al Nataliei Vasiliev, Marius Popa, s-a sinucis

Fostul soț al creatoarei de rochii de mireasa Natalia Vasiliev, Marius Popa, și-a pus capăt zilelor. Marius Popa a fost găsit spânzurat în locuința sa din localitatea doljeană Cârcea. 

„În acesta seară, polițiștii doljeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Cârcea, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care locuia în Cârcea, acesta fiind găsit spânzurat în locuința sa. La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, însă, din păcate a fost constatat decesul. In cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa și efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele producerii evenimentului”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj. Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul s-ar fi spânzurat de una dintre balustradele unei scări interioare a imobilului. Marius Popa nu a lăsat bilet prin care să își motiveze gestul. Veste morții sale i-a surprins pe apropiații acestuia care știau că bărbatul întâmpina probleme financiare după despărțirea de Natalia Vasiliev. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.