Actualitate
Furt din farmacie

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a sustras suma de 570 lei din incinta unei farmacii. Prejudiciul a fost recuperat, iar bărbatul de 36 de ani, din Giurgița, a fost reținut pentru 24 de ore.

"Ieri, 20 mai, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a sustras suma de 570 lei, din incinta unei farmacii. La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, care au identificat un bărbat de 36 de ani, din Giurgița, bănuit că ar fi sustras suma respectivă de bani. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit administratorului societății, iar poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. În urma cercetărilor, dar şi având în vedere circumstanţele personale ale bărbatului de 36 de ani, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a acestuia, pe bază de ordonanță, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. În cursul acestei zile dosarul va fi înaintat unităţii de parchet, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.