Actualitate
Gașca Zurli a lansat CD-ul „Te iubesc, Mami!”

Gașca Zurli a lansat CD-ul „Te iubesc, Mami!”, o colecție de 10 cântece de leagăn pentru copii și părinți.

Un album cu 10 cântece de suflet, pentru ascultătorii de toate vârstele. Este cea mai frumoasă declarație de iubire pentru mămici, un imn al iubirii nemărginite pe care o purtăm celor care ne-au dat viață. Albumul conține piese originale marca Zurli, scrise de Mirela Retegan, dar și cântece din folclor, reinterpretate de Gașca Zurli. CD-ul „Te iubesc, Mami!” conține melodii precum:
 Te iubesc, Mami!
 Iubește-mă, mamă! Iubește-mă, tată!
 Desenează-ți lumea ta
 La oglindă
 Mi-o zis mama
 Luna
 Are mama o fetiță
 Zâna Bună
 Vreau să fiu om mare
 Cântec pentru Maya
Din 05 martie, CD-ul se găsește la chioșcurile de ziare din toată țara, de la Gazeta Sporturilor, și online pe www.magazinulzurli.ro. Cântecele sunt în interpretarea duioasă a Fetiței Zurli, a Mayei Sorian și a Găștii Zurli, iar compoziția și orchestrațiile poartă semnătura lui Cornel Sorian. Inginer de sunet este Marius Aștilean, producătorul general fiind Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.