Actualitate
Gigioc, săltat din nou de procurori; de data aceasta pentru clonare de carduri

Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, unul dintre liderii lumii interlope din Bănie , a ajuns din nou în atenția procurorilor de crimă organizată în urma unor percheziții efectuate la domiciliul acestuia. El este suspect pentru comiterea infracțiunilor de tip informatic, în locuința acestuia fiind descoperite mai multe echipamente de tip skimming. 

La primele ore ale zilei de joi, procurorii DIICOT Craiova, în colaborare cu polițiști din Dolj, Gorj și Prahova au descins la locuințele a patru bărbați, suspectați că ar clona carduri. Printre cei duși la audieri la sediul DIICOT Craiova se numără și Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, liderul clanului „Frăția. În locuința acestuia a fost găsită aparatură de tip skimming, ce urma a fi trimisă în Mexic. La această oră, Gigioc este audiat în continuare la sediul DIICOT Craiova. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.