Actualitate
Global Village, eveniment organizat de AIESEC Craiova. Participă studenți din 40 de țări

Miercuri, 17 iulie, va avea loc pe esplanada Centrului Comercial Mercur, începând cu ora 19:00, evenimentul Global Village,  organizat de AIESEC Craiova în parteneriat EVO Brand si alte asociații precum EVS ( ANTER, Explorator, ANDCTR) , ACT /Ascociația Comunității pentru Tineret) si asociația Dominou.

 

Vor participa studenți din 40 de țări precum : China, Malaezia, Azerbaijan, Hong Kong, Grecia, Turcia, Rusia, Taiwan si altele. Scopul evenimentului este de a aduce împreună oameni din diferite ţări şi culturi pentru a sărbători multiculturalitatea și diversitatea noastră ca cetăţeni ai lumii. Tinerii internaționali prezenți la eveniment sunt veniți în Craiova, prin intermediul proiectelor AIESEC , ” Discover” si „Explore” dar si prin intermediul EVS(European voluntary service) si Dominou si ACT. Pe durata evenimentului voluntarii internaționali iși vor prezenta țara, tradițiile și unele dintre preparatele culinare dar si cateva dansuri specifice zonei din care vin . Membrii AIESEC vor fi prezenți tot timpul la eveniment pentru a ușura comunicarea, însă cei pasionaţi de limbi străine pot conversa cu tinerii nativi. Global Village este locul ideal unde orice curios poate să afle numeroase informații despre alte țări sau continente, voluntarii internaționali fiind persoane prietenoase, amuzante, deschise și energice. Accesul la eveniment este liber, oricine poate participa fiind un prilej de a afla mai multe informații despre proiectele AIESEC cât și despre oportunitățile pe care organizația internațională de studenți le oferă tinerilor.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.