Actualitate
Hotelul Minerva, scos la licitație

Hotelul Minerva, din Craiova, a fost scos la licitație. Prețul pentru impresionanta construcție în stil maur este de 1.950.000 de euro. Construcția a fost începută în anul 1890, pe un teren de 2900 de metri pătrați, iar hotelul a fost ridicat după planurile arhitectului Toma Dobrescu, fiind finalizat în anul 1902.

"Procedura este prin depunere de ofertă, mai precis prin concurs de oferte, dacă se înregistrează mai multe oferte. Noi derulăm o campanie de promovare, dat fiind faptul că este și un imobil foarte important pentru arhitectura nu numai craioveană, cât și națională. Este opera arhitectului Toma Dobrescu,  o construcție finalizată în 1902, este un bun al Craiovei, care a găzduit numeroase personalități, de la Charles de Gaule, primul premier al Chinei Populare, multe personalități din lumea artistică, culturală. Este deosebit prin renumitul salonul Maur, prin bogatele decorațiuni, atât la exterior, cât și la interior. Imobil de 6500 de metri pătrați, suprafață construită desfășurată, care dincolo de partea de grădină, restaurant are compentența pe etaje, 23 de camere și patru apartamente și pentru acesta, derulăm o campanie de promovare și pe măsura ce înregistrăm interese și oferte de cumpărare, se va stabili un termen, la care, în funcție de interes, se dă un termen de depunere a ofertelor, plecând de la prețul de 1.950.000 de euro, iar oferta cea mai mare are câștig de cauză. Avem experiența de oferte și de obicei, oferim un preț subevaluat , sub care pleacă aceasta proprietate și în 75 la sută din cazuri, reușim să atragem mai multe oferte, astfel încât prețul de vânzare este mai mare decât prețul de pornire, prețul inițial. În trei luni de zile dacă se înregistrează o singură ofertă, de cumpărare, la prețul minim, atunci stabilim cu proprietarul și închidem tranzacția pe o singură ofertă la prețul minim sau mai continuăm dacă credem dacă s-a pus în valoare și campania a dat efectele scontate", a explicat Constantin Prisecaru-managing partener Artmark Historical Estate. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.