Actualitate
Identificaţi de poliţişti după ce ar fi tăiat fără drept mai mulţi arbori

Ieri, 14 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că în pădurea ce aparține Ocolului Silvic Filiași, situată în extravilanul comunei Secu s-au tăiat mai mulți arbori.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au găsit tăiați și abandonați, 7 arbori specia cer cu  diametrele la cioată între  20 şi 34 cm.

Materialul lemnos a fost lasat în custodie reprezentanților din cadrul Ocolului Silvic Filiași.

 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de tăiere fără drept de material lemnos.       

În urma cercetărilor efectuate, au fost identificați un bărbat de 39 de ani şi un tânăr de 19 ani,  ambii din comuna Secu, bănuiţi de comiterea faptei respective.

Cercetările în acest dosar sunt continuate, urmand ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.