Actualitate
Țigări confiscate de la un bărbat de 74 de ani, suspect de contrabandă

Peste 4600 pachete de țigări de contrabandă au fost confiscate de polițiști din locațiile folosite de un bărbat de 74 de ani, din Băilești, bănuit de comiterea unor activități infracționale de comercializare a țigaretelor provenite din contrabandă. De asemenea, oamenii legii au mai confiscat și și suma de 14.515 lei, sumă ce ar proveni din săvârșirea de infracțiuni. Bărbatul este cercetat  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Duminică, 9 iunie, polițiști din cadrul IPJ Dolj - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi Serviciul pentru Acțiuni Speciale au efectuat trei percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal, la locații folosite de un bărbat de 74 de ani, din Băilești, bănuit de comiterea unor activități infracționale de comercializare a țigaretelor provenite din contrabandă. În urma efectuării percheziţiilor, poliţiştii au găsit 4.659 pachete de țigări fără timbru fiscal românesc, provenite din contrabandă, precum și suma de 14.515 lei, sumă ce ar proveni din săvârșirea de infracțiuni. Suma de bani şi pachetele de ţigări au fost indisponibilizate de poliţişti, iar cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.