Actualitate
Țigări de contrabandă, confiscate de jandarmi

O femeie care vindea țigări fără timbru, într-un magazin de pe strada Tineretului, din Craiova, a fost depistată de jandarmii craioveni. Aceasta s-a ales cu dosar penal și cele zece cartușe de țigarete descoperite asupra sa au fost confiscate. 

"Un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a depistat ieri, în jurul orei 12.00, o persoană, din municipiul Craiova, care comercializa produse accizabile fără documente legale, în incinta unui supermarket de pe strada Tineretului, Craiova.

Asupra femeii au fost găsite 10 cartușe de țigarete, fără timbrul fiscal specific românesc și i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, conform prevederilor Legii 86 din 2006 privind Codul Vamal.

Actele de sesizare întocmite de jandarmi și bunurile ridicate, au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor", se arată într-un comunicat al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.