Actualitate
Țigări de contrabandă și cartușe descoperite în comuna Bratovoeşti

Polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare la adrese din comuna Bratovoeşti, ce aparțin unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Oamenii legii au descoperit la două imobile ce aparţin unui bărbat de 51 de ani, din Bratovoeşti, 312 pachete de țigări, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal precum și 27 de cartușe nepercutate.

"Polițiștii au indisponibilizat bunurile găsite precum și suma de 2.270 de lei. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă cu ţigări. La activitățile desfășurate au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.