Actualitate
Țigări de contrabandă și obiecte pirotehnice găsite în casa unui bărbat

Poliţiştii au descoperit în casa unui bărbat, din comuna Secu, 145 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal şi 2.327 de articole pirotehnice (emiţătoare sunet şi artificii). Bunurile a căror deţinere este interzisă de lege au fost indisponibilizate de poliţişti, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal. 

"Luni, 10 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 59 de ani, din comuna Secu, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, la locuinţa bărbatului poliţiştii au găsit 145 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal şi 2.327 de articole pirotehnice (emiţătoare sunet şi artificii).

Bunurile a căror deţinere este interzisă de lege au fost indisponibilizate de poliţişti, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal", au declarat reprezentanții IPJ DOLJ. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.