Actualitate
Încă un tânăr de 17 ani, prins fără permis pe străzile din Craiova

Un tânăr de 17 ani, din Craiova, a fost  reținut pentru 24  de ore și este acuzat de comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis. În ziua de 22 septembrie, tânărul ar fi condus un autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind depistat de polițiști la volan pe strada Rîului, din Craiova. Deoarece acesta nu a oprit la semnalul oamenilor legii, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului , până pe  o stradă din cartierul Brestei unde acesta a lovit o mașină care era parcată pe trotuar.

„Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în ziua de 22 septembrie a.c., tânărul ar fi condus un autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind depistat de polițiști la volan pe strada Rîului, din Craiova. Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului, însă conducătorul a continuat deplasarea. Astfel, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune. Urmărirea s-a încheiat pe o strada din cartierul Brestei, din Craiova, unde autoturismul urmărit a lovit o mașină care era parcată pe trotuar. Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.