Actualitate
Încă un urmărit internațional a căzut în mâinile polițiștilor. Era căutat în Italia

Un bărbat de 45 ani, din comuna Lipovu, căutat în Italia pentru executarea unei condamnări de trei ani și două luni pentru furt, a fost depsitat de polițiștii de la urmăriri și reținut pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat instanţei competente pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării.

„Miercuri, 23 septembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentele Urmăriri şi Criminalitate Itinerantă, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bîrca au executat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite internaţional în temeiul legii. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au  localizat şi depistat un bărbat de 45 ani, din comuna Lipovu, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind condamnat 3 ani şi 2 luni închisoare. În baza mandatului european de arestare, bărbatul a fost prezentat unităţii de parchet, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore. Cel în cauză a fost escortat de către poliţiştii şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Dolj, urmând ca în cursul zilei de 24 septembrie a.c.,  să fie prezentat instanţei competente pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării”, au declarat oamenii legii.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.