Actualitate
Incendiu în Craiova! Pompierii au intervenit cu trei autospeciale

Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit și anexele învecinate, în municipiul Craiova strada Bega. 

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul casei și anexe, propagându-se și la acoperișul casei învecinate. Din fericire în incendiu nu au fost înregistrate victime. În urma incendiului au ars materiale textile, mobilier, electrocasnice, anvelope auto și materiale combustibile (lemen de foc și materiale plastice), depozitate în  anexele gospodărești, dar și acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 200mp, iar la vecinătăți au ars izolatia casei de locuit pe o suprafță de aproximativ 30mp, precum si acoperișul casei de locuit pe o suprafță de aproximativ 20mp, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost sabilită ca fiind efectul termic  (coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile).

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.